Видео учител - Форум

Добре дошъл/дошла, Гост. Моля, въведи своето потребителско име или се регистрирай.

Влез с потребителско име, парола и продължителност на сесията
Търсене:
 
Страници: [1]
  Изпечатай  
Автор Тема: Печели пари пред компютъра  (Прочетена 15136 пъти)
samodiva
Студент
*
Публикации: 2Профил
« -: Февруари 11, 2011, 10:49:54 »

Какво всъщност представлява този метод за печелене на пари?

  В интернет, почти всичко е реклама! Интернет е бизнес! Вие даже не подозирате колко МНОГО пари се въртят в Интернет, всеки ден. Всеки се стреми, сайтът му да се посещава, от колкото се може повече посетители, за да печели пари по един или друг начин от сайта си.
И така, за какво става въпрос?
Рекламодатели плащат стотици хиляди долари на рекламни сайтове - PTC (Pay To Click или Платено За Клик) да ги рекламират и осигурят много посещения за сайтовете им. За да осигури тези посещения PTC сайта плаща, горе-долу половината от парите на регистрираните в PTC сайта потребители, които кликат на рекламите. Това всъщност се прави - кликва се на реклами, които всъщност са най-обикновенни линкове към сайтове, посещава се сайта за няколко секунди и ни плащат за този труд. В крайна сметка всички са доволни - рекламодателят е доволен защото има много посещения на сайта си, екипът на PTC сайта е доволен защото взима пари и потребителите на PTC сайта са доволни, защото и те взимат пари.Това не е начин за забогатяване или поредната зарибявка, а ползотворно прекарване пред компютъра което може да Ви докара от 10$ до 1000$ месечно.Всичко което трябва да правите е да кликате всяка реклама и да изчакате таймера да отброи 30 секунди.След като 30-те секунди изтекат, на мястото на таймера се появява зелена отметка, буква, число или картинка, които трябва да изберете(това означава че успешно сте изгледали рекламата и са Ви платили за това). Всеки рекламодател се стреми рекламата му да бъде видяна от повече потребители.

    Кликване на рекламите и как работи:

Рекламите в PTC сайтовете обикновенно са 4-10 на ден и се посещават всичките, само по веднъж на ден. На следващият ден, след определен час на деня, те пак се активират и можете пак да ги посетите, задължително всичките. Обикновенно ви се плаща от 0.005$ до  0.01$ на едно посещение на реклама. Рекламите обикновенно се намират в секция - "VIEW ADVERTISEMENTS" или "VIEW ADS" или "BROWSE ADS". Времето за което трябва да се посети всяка реклама е обикновенно 30 секунди. Парите можете да си вземете като съберете от 2$ до 5$ (за различните PTC е различно).    Повече пари (от реферали):

   За да печелите повече пари, ще ви трябват реферали. Какво е това? Това са хората който сте привлекли да се регистрират в някой от тези PTC сайтове. На вас PTC сайта, ще ви плаща допълнително за всеки техен клик на реклама. За да ви станат реферали, хората трябва да се регистрират, чрез уникалния линк или банер, който автоматично ви се дава във всяко PTC и обикновенно се намира в секцията "BANNERS" или някъде другаде в PTC сайта. Oсвен това, всеки потребител трябва да кликва всеки ден на всички реклами, защото иначе той няма да спечели следващия ден от рефералите си. В някои сайтове трябва да сте потребител поне 1 месец да получите право за привличане на реферали.

 Пример за печалба от реферали:

Пример при цена на ваш клик - $0.01 и на печалба от клик на реферал $0.01 в 5 PTC сайтa с по 5 реклами:

    * вие кликвате общо на ден 25 линка (отнема към 20 минути) = $0.25
    * имате 100 реферала във всеки от тези 5 PTC сайта, който кликват на 5-те реклами на ден = 100 x 5 x 5 x 0.01 = $25 (този ден вие имате 25.25 долара).
    * 25.25 долара умножено по 30 дни = 757,5  $$$ на месец само от тези 5 PTC сайта за 20 минути на ден.

Представете си какво става ако привлечете 300, 700, 1000 реферала. Може да си докарате добри приходи.
Купуване/Наемане на реферали:

Освен това вие можете да инвестирате спечелените или ваши собствени пари като си купувате или наемате реферали за известно време (повечето PTC сайтове имат такава опция в тях) или рекламирате рефералният си линк от едно PTC в друго (нали все пак целта на PTC-то е реклама на линкове). Тези реферали всъщност не са реферали на никой, защото са се регистрирали в PTC сайта директно, без да са ползвали рефералният линк на някой друг.

    Ъпгрейд на акаунта:

    В PTC сайтовете можете ако искате да правите ъпгрейти на акаунта ви (което ви препоръчвам когато имате поне 100 реферала в даденият PTC сайт). Това означава да платите определена сума пари срещу по-големи привилегии за вас за определен период време, примерно - една година. Привилегиите за вас може да са: по-големи (обикновенно двойни) печалби от рефералите, по-голямо заплащане (обикновенно двойно) за ваш клик, повече сайтове за кликане на ден за вас, ваканции - определен брой дни през които можете изобщо да не кликвате на рекламите в PТC сайта и въпреки това  да печелите от рефералите, по-голям капацитет за брой реферали които може да имате, ако имате наети реферали - по малък наем за тях и други привилегии.

    Къде и как си получавате парите:

    Рекламните сайтове (PTC) обикновенно работят с международните системи за онлайн и банкови разплащания Alertpay и PayPal (препоръчвам ви PayPal). Paypal е доста стара, сигурна и световно-известна система за разплащания в интернет. Alertpay е сравнително по нова система, обаче и тя е стабилна и сигурна. В една от тези две системи ще си превеждате спечелените пари от PTC сайтовете, след което от тях може да си ги преведете във всяка българска банкова сметка или дебитна карта, която може да регистрирате и по-късно в Paypal и Alertpay. Необходимо е да се регистрирате и в двете системи за разплащане, преди да преминете към регистрацията в PTC сайтовете, защото някои PTC сайтове използват само Alertpay или само Paypal. Регистрацията може да направите по-надолу в страницата ми. Имайте в пред вид, че за превод от даден PTC сайт към Paypal и Alertpay ви се взима такса - обикновенно съвсем малък процент от сумата. И после за превод от една от разплащателните системи към банковата ви сметка или карта също ви взимат такси и разплащателната система и банката ви. Аз лично използвам дебитна карта и таксата на пейпал е 2 евро на превод към карта, а банката ми взима 0.5% такса от сумата. Така, че като тегля 60 долара, взимам към 56 долара. Не се притеснявайте, че банковата ви сметка или карта е в лева - парите се превалутират автоматично по текущият курс (Долар-Лев) и пристигат в бановата ви сметка или карта в левове и вече можете да си ги изтеглите от банката ви или от дебитната ви карта. Преводът от Paypal или Alertpay към банката ви се извършва за около 5 РАБОТНИ дни, след като сте го наредили от дадената разплащателна система (Paypal или Alertpay).    Регистрация:

    1.   Регистрирайте се в Paypal и Alertpay. Този email, с когото ще се регистрирате  ви е нужен за превода на пари и регистрацията в сайтовете. При затруднения пишете. Надявам се да помогна.
     Виж как става регистрация в Paypal - http://telme-bg.com/index.php/10/6
     Виж как става регистрация в Alertpay - http://www.youtube.com/watch?v=1eGD__JDgZY
    2.   Регистрацията в сайтовете е стандартна. При затруднения пишете. Надявам се да помогна.
   3.   Ако имате проблеми с английския си превеждаите всичко, което не разбирате с google преводач.

   Важно:
   
   Не регистрирайте повече от един акаунт от компютър или IP адрес ( рутерите са с един реален IP адрес) понеже ще ви изтрият акаунта.
Не използвайте Paypal и Alertpay акаунта за други потребители освен за вас.
Ако ползвате мобилен интернет ЗАБРАВЕТЕ. Те нямат реални IP адреси, а това е едно от изискванията за тези сайтове.
Активен
samodiva
Студент
*
Публикации: 2Профил
« Отговор #1 -: Февруари 11, 2011, 10:58:12 »

Сайтове, с които ви предлагам да започнете:

Neobux

Създаден през месец май 2008 година той има над 7 милиона регистрирани потребители и е изплатил над 30 000 000 милиона долара.
NeoBux плаща за да посетите рекламите предоставени от рекламодатели,които искат да популяризират техните сайтове.Парите се изплащат веднага на сметка в PayPal или AlertPay при достигане на 2$. Винаги точен! Мигновени  плащания! Прекрасен дизайн! Този сайт има изисквания, преди да можете да имате реферали. Прочетете "Terms of service" на сайта.
Акаунт:    реклама на ден:     пари за клик:       пари от реферал за клик:
Standart          4                            0.01                               0.005
Golden            9                           0.015                                0.01
Регистрирай се тук: http://www.neobux.com/?rh=656C6368696361

onBux

Може би най-добрият PTC сайт за работа в интернет пространството. Въпреки, че е създаден съвсем от скоро - едва от август 2010г., досега вече е изплатил над 2 000 000$ на своите членове, продължавайки да се развива с бързи темпове. От декември 2010г. Onbux вече си има и Форум на БЪЛГАРСКИ. Официално регистрирана компания с телефон за връзка и всичко останало! Добър дизайн! Това е PTC сайтът номер 2 в момента в интернет след Neobux! Парите се изплащат веднага на сметка в PayPal или AlertPay при достигане на 2$.
Акаунт:    реклама на ден:     пари за клик:       пари от реферал за клик:
Standart          4                            0.01                               0.005
Premium          9                            0.01                                0.01
Регистрирай се тук: http://www.onbux.com/?r=elchica

PalmBux
   
   Много добър сайт. Изплатил е досега над $2 000 000. Парите се изплащат веднага на сметка в PayPal или AlertPay при достигане на 2$.

Акаунт:    реклама на ден:     пари за клик:       пари от реферал за клик:
Standart          4+                          0.01                                0.05
Premium         8+                           0.01                                0.01
Регистрирай се тук:http://www.palmbux.com/register.php?r=elchica

IncraseBux

  Съществува от 2009г. Добър дизайн и навигация! Изплатил е до сега над $800 000. Парите се изплащат до 30 дни на сметка в PayPal или AlertPay при достигане на 2$.
Акаунт:    реклама на ден:     пари за клик:       пари от реферал за клик:
Standart          5+                          0.007                              0.004
Premium          8+                           0.01                              0.008
Регистрирай се тук:https://www.incrasebux.com/register.php/elchica.html

myBux
   Нов сайт. Добър дизайн и навигация! Парите се изплащат веднага на сметка в PayPal или AlertPay при достигане на 2$.
Акаунт:    реклама на ден:     пари за клик:       пари от реферал за клик:
Standart          4+                      0.003-0.01                                50%
Premium          9+                           0.01                                    100%
Регистрирай се тук:http://mybux.co/Default.aspx?r=elchica
Активен
teob
Студент
*
Публикации: 2


Профил Ел. поща
« Отговор #2 -: Юни 19, 2012, 02:15:05 »

"В крайна сметка всички са доволни - рекламодателят е доволен защото има много посещения на сайта си, екипът на PTC сайта е доволен защото взима пари и потребителите на PTC сайта са доволни, защото и те взимат пари."

Ето тука не си права , рекламодателят очаква да го посети някой, който все пак се интересува от това което той предлага а не просто да кликне и веднага да напусне сайта.
Активен
Страници: [1]
  Изпечатай  
 
Отиди на:  

Powered by PHP Powered by PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Валиден XHTML 1.0! Валиден CSS!